![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ca sa sti asta, trebuie sa faci asta.Adevarul are mule variante,si una nu exclude pe cealalta.Nu intelesesem si nu reuseam sa pricep bigamismul,si percepeam conceptul doar k p o chestie d religie,si mostenire a habitatului d context social. Daca ati fi trait macar 20 ani in Germania, sau in Emirate, ati fi avut o cu totul alta optica. Poti iubi 2 persoane fara sa inseli pe nici una din ele. Poti si iubi 2 persoane,sau cate vrei deodata,insa decizia iti apartine cat timp le oferi din viata ta fiecareia si de aici constrangerea f mare asupra numarului. Pentru ca bigamsmul/poligamismul la noi,nu este acceptat, varianta sa le oferi acelasi timp -pica.(nu puteti locui toti impreuna) Existati pe forumul asta,care au reusit sa sintetizeze esenta din toata cultura de la sat+vechile concepte cu "inselatul"?Show u'r self! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ce oare pe cei care considera inselatul imoral ii consideri plini de prejudecati, dar in acelasi timp tu te arati la fel de plin de prejudecati (cultura de la sat, vechile concepte) fata de cei ce gandesc diferit.. Deci oricine nu gandeste ca tine e invechit, il tine pe omul de langa el "in lanturi" si nu-i acorda libertatea cuvenita, si mai mult, daca traia in alta parte, avea o cu totul alta mentalitate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt de acord ca locul in care traiesti iti modeleaza oarecum optica, dar totusi suntem fiinte rationale, putem sa gandim singuri daca un lucru e bun sau nu. Si daca nu gandim ca tine nu inseamna ca felul nostru de a gandi e gresit. Din punctul meu de vedere, fiecare om si cuplu decide ce este bine pentru el, si nu judec pe nimeni, atata vreme cat nu ii afecteaza pe cei din jur. De asemenea, cat timp cei implicati intr-o relatie sunt de acord cu aventuri/relatie bigama/ orice altceva de genul asta... nu se mai pune problema e inselat. Inselatul presupune ca unul dintre ei sa se simta tradat, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa nu fie de acord, sa nu vrea acea libertate, iar celalalt sa o faca. Atata vreme cat sunt ambii de acord nu este inselat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:45 AM |
|