![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu vreau sa vorbesc despre motivele care ii fac pe unii oameni sa uite intr-o fractiune de secunda ca pisicuta sau catelul pe care il abandoneaza le-a fost poate cel mai bun prieten.
Voiam doar sa impartasesc cu voi ceea ce se vede mai jos. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
si eu am grija cat pot de caini , in zona mea sunt o groaza , zilnic le dau de mancare , am adoptat o catea de 8/9 luni de pe strada , un labrador/am staff mix , as fi adoptat mai multi dar mi-a luat trei luni s-o conving pe maica-mea sa o pot lua pe aceasta.
e plin de caini , daca fiecare familie ar adopta un caine de pe strada , viata lor ar fi mai frumoasa!eu nu as putea sa mai traiesc fara catelusa mea care apreciaza zilnic tot ce ii dau , caldura , dragoste , adapost , mancare etc. deviez un pic de la subiectul acestui topic , eu nu inteleg oamenii care se duc sa cumpere de la pet shop caini cand sunt atatia caini superbi , jucausi , frumosi , cuminti pe strada !!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
deviez un pic de la subiectul acestui topic , eu nu inteleg oamenii care se duc sa cumpere de la pet shop caini cand sunt atatia caini superbi , jucausi , frumosi , cuminti pe strada !!!!!!! Daaa si eu ma gandeam la fel...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:42 PM |
|