![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Credeti in existenta extraterestrilor?
Tata mie mi-a povestit ca atunci cand era militar(a facut armata in Timisoara)a vazut o farfurie zburatoare. Era noapte,in camp,singur,la granita cu Ungaria.Si in linistea noptii,de undeva foarte aproape de el(la o distanta de maxim 5 metri),a zburat ceva,dar foarte repede.Nu era pasare.S-a ridicat din lan si a disparut in cateva secunde.A zis ca era un obiect in forma de farfurie,mare cat un lighean. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Nu stiu cat de mult cred in fiinte de pe alte planete care vin sa ne viziteze datorita tehnologiei mult mai avansate decat a noastra. Mai plauzibila mi se pare teoria mai multor dimensiuni in acelasi loc si posibilitatea ca locuitorii unei dimensiuni sa calatoreasca in alta.
De ce sa ma gandesc ca vin altii, de la sute de mii de ani lumina? Mai degraba cred ca exista, pe langa dimensiunile stiute de noi si altele, a caror existenta ar putea explica si disparitiile misterioase din Triunghiul Bermudelor. Parerea mea! :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:07 PM |
|