![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce este chick-lit? Discutand cu cateva dintre vecinele mele din complex am ajuns la concluzia ca nu stiau termenul, desi macar de Jurnalul lui Bridget Jones" auzisera. Dar am ramas uimita ca nu pricepeau ce e ala Chick Lit, cind mie mi se prare o chestie comuna...
O fi bine, o fi rau, nu stau sa judec acum. Chick Lit s-ar traduce in "literatura pentru gagici". Romanele de acest gen nu sunt capodopere, nu vor intra in patrimoniul literaturii universale, insa sint deconectante si amuzante. Eu le numesc "carti de odihnit neuronul". Voi cititi asa ceva? ps: Barbata-miu sta acuma in schinarea mea, sa vada ce scriu. Cred ca ii fac o figura la un moment dat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, Eat, Love, Pray nu e chick lit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In categoria Chick lit se inscriu : Trei intr-un pat de Catherine Alliott Margarita cu gheata de Lauren Henderson Rochia neagra de latex de Lauren Henderson Ca$ual de Oksana Robski Gucci Gucci Coo de Sue Margolis Lucy Sullivan se marita de Marian Keyes Supermenajera de Sophie Kinsella... Chick Lit apare la noi in colectiile CHIC de la Polirom si Cocktail de la Humanitas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, literatura de gagicute, alias chick lit-ul e bine vindut pentru ca e funny, ne regasim in mai mica sau mai mare masura printre personaje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De la chick lit nu te doar capul si nu iti faci procese de constiinta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:30 AM |
|