![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Larisa!
Gelozia excesiva e nociva, omoara dragostea. Pentru ca dragostea presupune incredere in celalalt... Cind esti atit de geloasa arati ca nu esti sigura pe tine. Citi ani ai? Mie, personal, nu mi se pare ca ar avea ceva cu fata cealalta. Uite, de exemplu, gasca celor din oras cu mine comunica tot timpul si asa se stie cine cind pleaca sau vine de la parinti, se fac pachete de trimis dinspre sau inspre casa, se dus si se intorc si parinti daca este cazul... Chiar nu cred ca are ceva cu tipa aia. Totusi, ce anume ti-a declansat gelozia? Se poarta diferit cu tine? Simti raceala vis-a-vis de persoana ta? Te intreb daca au fost schimbari inainte ca tie sa ti se aprinda beculetele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:35 AM |
|