IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Feb 13 2012, 11:41 AM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Larisa!
Gelozia excesiva e nociva, omoara dragostea. Pentru ca dragostea presupune incredere in celalalt...
Cind esti atit de geloasa arati ca nu esti sigura pe tine. Citi ani ai? Mie, personal, nu mi se pare ca ar avea ceva cu fata cealalta.
Uite, de exemplu, gasca celor din oras cu mine comunica tot timpul si asa se stie cine cind pleaca sau vine de la parinti, se fac pachete de trimis dinspre sau inspre casa, se dus si se intorc si parinti daca este cazul... Chiar nu cred ca are ceva cu tipa aia.
Totusi, ce anume ti-a declansat gelozia? Se poarta diferit cu tine? Simti raceala vis-a-vis de persoana ta? Te intreb daca au fost schimbari inainte ca tie sa ti se aprinda beculetele.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:35 AM