IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Asezarea corecta a patului, Punctele cardinale si influenta lor energetica
claudia_electra
post Oct 8 2006, 04:38 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Fetelor, am si eu o framantare paranormala, indusa de mama (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) .

E ok sa dorm cu capul la apus? Sau in cel mai rau caz la rasarit? Pana acum era patul pe directia N-S, dar din motive de reasezare a mobilei in camera, trebuie sa-l mut.

E vreo problema energetica?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Aug 11 2011, 03:58 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca stau totusi sa ma gindesc bine, la parinti patul e pe directia nord-sud si dorm cu capul catre nord. Si, intr-adevar, ma odihnesc mult mai bine cind sint acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lulusica
post Feb 22 2012, 12:12 AM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,006

QUOTE(Diana @ Aug 11 2011, 03:58 PM) *
Hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca stau totusi sa ma gindesc bine, la parinti patul e pe directia nord-sud si dorm cu capul catre nord. Si, intr-adevar, ma odihnesc mult mai bine cind sint acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Da, se spune ca te odihnesti mult mai bine cand dormi cu capul spre nord. Eu am patul orientat spre est si nu pot spune ca nu dorm bine. Depinde de gradul de oboseala acumulat.

+Quote Post

Posts in this topic
claudia_electra   Asezarea corecta a patului   Oct 8 2006, 04:38 PM
tits_herbert   Topicul mergea la alt Oct 8 2006, 05:31 PM
claudia_electra   Scuze pentru incurcarea subforumurilor. Inca nu su...   Oct 8 2006, 05:37 PM
tits_herbert   :). Eu as vrea sa nu te convingi.   Oct 8 2006, 05:43 PM
Lyssuk   Eu dorm cu capul la vest, nu stiu in ce fel imi in...   Aug 9 2011, 09:27 PM
Diana   Eu dorm cu capul spre rasarit. Se spune insa ca ce...   Aug 10 2011, 09:14 PM
Lyssuk   Am avut eu patul pe directia N-S. Ma odihneam mai ...   Aug 11 2011, 09:16 AM
Diana   Hm... :magindesc: Daca stau totusi sa ma gindesc ...   Aug 11 2011, 03:58 PM
Lulusica  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 09:38 PM