![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut mult de-a face cu stomatologi la viata mea (sunt fosta tehnician dentar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), profesional si privat. Si am vazut multi stomatologi mediocri (si asta-i un eufenism!) cu cabinetele pline ochi de pacienti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cabinetul unora dintr-astia prost profesional era designed de cei mai buni arhitecti de interior, aratau intr-adevar extraordinar de bine si erau intr-o zona centrala.
Pe mine ma intereseaza cat timp isi petrece stomatologul cu mine, ce si cum imi explica, cat ma bate la cap ca trebuie neaparat schimbat un inlay sau o coroana (mai ales daca-i la un dinte care nu face probleme - eu mai controlez si singura, in oglinda, cu o sonda daca mi se pare ca ceva nu-i ok), daca merge la cursuri, perfectionari, cum vorbeste si se poarta cu asistenta, cat de buna este asistenta si ce fel de aparatura are. Care sunt criteriile voastre cand alegeti un stomatolog? Punkreas, la ce trebuie sa mai fim atente? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 25-February 12 Member No.: 11,022 ![]() |
Buna tuturor,
Toti am avut experiente neplacute cu medicii stomatologi, fie din vina lor, fie din vina noastra pentru ca nu am respectat intocmai indicatiile . Nu trebuie sa judecam medicul pentru ce s-a intamplat dupa, nimeni nu vrea sa fie rau si sa isi piarda pacientii, insa, nu toate depind de noi, oamenii. Personal, am avut un esec in ceea ce priveste un medic stomatolog, iar dupa aceea nu m-am mai dus dupa recomandari. M-am uitat pe net, am studiat site-uri, pareri, pagini de facebook si astfel am ales unde sa merg. De vreun an asa, am gasit un medic foarte bun, care face lucruri de calitate, la preturi de criza. Initial mi s-a parut putin ieftin si am avut unele dubii, insa ajunsa acolo, am intrebat si mi s-a explicat astfel: "Nu ne adresam unui public cu un status social foarta ridicat, noi incercam sa ii ajutam pe toti, sa ii facem pe toti sa isi rezolve problemele dentare. In ceea ce ne priveste pe noi ca si clinica, stiti vorba aceea "putin cu putin , in final ajunge sa fie mult".."...Mi-a placut foarte mult raspunsul si de atunci merg la acel medic. Doamna se numeste Susanu si are cabinet pe Calea Grivitei, nr 111, in zona Garii de Nord, foarte aproape atat de Piata Victoriei, cat si de Piata Romana. Sa nu fiti speriati de zona, nu e nicidecum dubioasa, eu ducandu-ma acolo si seara tarziu. Pentru programari le puteti vizita pagina de facebook, Clinica Stomatologica Implant Dent Tehnic, sau puteti cauta pe google ..bestdental. Sper ca v-am putut fi de folos cu informatii si cu trairile mele personale. O zi buna si o primavara frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:40 PM |
|