![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Teo, e incomoda? Cate ore o poti tine?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cupa menstruala este o alternativa la tampoane si absorbante.
Arata asa: (IMG:http://menstrualcupinfo.files.wordpress.com/2009/06/picture-1280.jpg) Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost foarte reticenta sa o incerc, mai ales ca eu nici macar nu folosisem vreodata tampoane, ci doar absorbante. Absorbantele ajunsesem sa le urasc din toata inima pentru ca ma iritau foarte tare, ba chiar faceam rani de la ele. In plus nici nu-si faceau treaba si eram tot timpul stresata la maxim ca ma patez. De patat ma patam mereu in ciuda faptului ca foloseam absorbante supe-lungi si le schimbam des. Libertatea de miscare imi era mult ingradita si chiar dormeam numai intr-o anumita pozitie. Era un adevarat chin (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cupa m-a scapat de iritatii, de absorbantele nesuferite si de stresul petelor nedorite. O ador (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu ma deranjeaza, nu-mi provoaca dureri, e usor de introdus si de scos, sta la locul ei si nu trebuie golita la fiecare vizita la WC. Perioada de timp la care trebuie golita este de 4 -8 ore, in functie de abundenta menstrei. Eu in prima zi am golit-o la fiecare 4 ore, dar nu era nici macar un sfert plina. A doua zi am golit-o la 5 ore dar tot mai avea mult pana sa ajunga la jumatate. A treia zi am golit-o la 6.5 ore si abia se umpluse pe jumatate. Noaptea eu nu ma trezesc sa merg la baie, deci nici nu golesc cupa. M-a tinut toata noapte fara nici o problema. Eu recomand cupele soft de la MeLuna pentru ca eu din aceasta am. Sunt insa multe alte firme care comercializeaza astfel de cupe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Teocris: Feb 27 2012, 04:41 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:44 PM |
|