![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Am facut o operatie estetica de marire a sanilor,si,credeti-ma ca nu am fost nici "macelarita",nici nu am vreo problema emotionala si nici nevoie urgenta de psiholog sau psihiatru.Am fost la clinica respectiva si am discutat civilizat despre riscuri,in primul rand si apoi despre beneficii,daca le poti numi asa,am fost tratata ca o persoana normala care pur si simplu dupa o sarcina si alaptare nu se mai simtea bine in pielea ei(asta fiind motivul pt care am facut operatia).Ma simt extrem de bine in pielea mea acum si nu regret nici o clipa alegerea pe care am facut-o acum aproape 1 an de zile,asa ca eu le sfatuiesc pe cele care vor sa faca acest lucru sa-l faca cu curaj,sa se documenteze inainte despre riscuri si ce sa le zic:BAFTA! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, Martha123!
Eu mi-am marit sanii acum aproximativ 10 luni. Am scris undeva aici pe site experienta mea dar nu mai stiu exact unde asa ca voi repeta. Operatia am facut-o la Dl. Dr. Ovidiu Grecu la clinica Med Sport. M-a costat 2800 Euro operatia cu totul inclus mai putin calmantele de dupa si analizele medicale facute inainte. Trebuie sa recunosc ca dureri am avut, foarte mari, insa nu toate fetele au dureri atat de intense (senzatiile variaza de la febra musculara minora sau intensa pana la dureri mai maricele). Depinde de organismul fiecareia. Eu am un implant anatomic de 495 cc (implant maricel, dupa parerea unora), Mentor, cu gel coeziv de gradul III. Tipul inciziei este sub san, la mine, iar lungimea este de aprox. 4 cm (cred, nu am masurat-o niciodata). Perioada de recuperare dureaza intre 3 si 14 zile, depinde de fiecare. Eu am avut de scos fire la 14 zile post operator si ma bucur ca nu am avut fire reabsorbabile deoarece, dupa parerea mea, nu rezista la fel in primele 2 saptamani cand tensiunea e maxima. Dr. meu nu pune tuburi de dren decat daca este absoluta nevoie iar aceasta decizie se ia doar in sala de operatie. Antibiotic se administreaza doar pe parcursul interventiei chirurgicale, nu inainte de aceasta si nici dupa. Tratamentul de dupa consta in calmante de tip Ketonal, Diclofenac, etc. plus un relaxant muscular si un pansament gastric. Trebuie sa mergi la clinica sa schimbi pansamentele zilnic in prima saptamana, apoi la 2 zile in a doua saptamana. Daca te descurci singura sau ai pe cineva care vrea sa invete sa le schimbe, poti face asta si acasa. Eu insa nu am vrut sa fac singura procedura pentru ca mi-era teama sa nu ma infectez. O asistenta iti va arata in orice caz cum se face totul. Scoaterea firelor nu doare deloc. Sanii vor fi tari pentru o perioada apoi vor incepe sa se inmoaie si sa se relaxeze. Este normal ca in primele luni sa simti o presiune sau sa auzi diverse sunete inauntru. Se formeaza limfa si capsula protectoate in jurul implantului. Nu stiu ce detalii sa-ti mai dau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 09:28 AM |
|