![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
fetelor, ma bag si eu in seama ca veni vorba de zaharina.. eu tin atkins, am tinut asta vara si M.M., insa de slabit slabesc foarte putin, 1-2 kg max. pe care le pun la loc cand mananc un pic mai mult...cred ca mi s-a obisnuit organismul cu stilul asta de mancare si doar ma mentin.. credeti ca e vorba de consumul de zaharina? mananc dulciuri conforme din punct de vedere al carbohidratilor, insa mananc de vreo 4-5 ori pe saptamana. de saptamana asta, citind ce spunea kalua despre consumul de dulce seara, mananc dimineata la 7..si tot nu slabesc...sau oricum nu mi se intamapla nimic spectaculos...nu am nici un feed-back. mentionez ca am 1,61 si 54-55 de kg. as vrea sa ajung la 49-50.
multumesc mult ca m-ati citit. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:17 AM |
|