![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
De curand am aflat ca un unchi de-al meu face energoterapie. Vine un energoterapeut la el acasa si-l maseaza gasindu-i toate punctele slabe. Mi-o explicat el mai multe, insa vroiam sa stiu ce credeti si voi despre asta?
Ma bate gandul sa fac si eu cateva sedinte... :) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
De curand am aflat ca un unchi de-al meu face energoterapie. Vine un energoterapeut la el acasa si-l maseaza gasindu-i toate punctele slabe. Mi-o explicat el mai multe, insa vroiam sa stiu ce credeti si voi despre asta? Ma bate gandul sa fac si eu cateva sedinte... :) Esti sigura ca acel bioenergoterapeut este 100% ok?Bioenergia poate fi atat benefica, cat si cat se poate de dezastruoasa, facuta de te miri cine.Si, in general acei bioenergoterapeuti nu se imbogatesc din acest lucru, ca ci bioenergia este "ceva" de Sus, nu de la tine,d eci nu ai dreptul sa ceri bani. Pentru a te lamuti cat de cat cat de periculoasa poate fi sau nu, citeste (nu rasfoi, ci citeste) cartile lui LAZAREV.Sunt vreo 9-10 pe piata ro. Sfatul meu sincer e sa nu faci experiente pe tine, daca nu stii sau daca nu ai studiat nici un strop despre bioenergie si ramurile ei. Poate imi trimiti pe privat mai multe amanunte despre acest bioenergoterapeut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 06:26 AM |
|