![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dati copiilor vostri o suma fixa pe saptamana sau pe luna? Pe ce-i cheltuie copiii?
La noi e asa: fiica-mea are 10 ani jumate si primeste 2,50 euro pe saptamana (daca nu uitam si nu uita nici ea, ceea ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Pe care de obicei ii strange si-i depune la banca cand se face o suma mai serioasa. Ca deh, haine, mancare, inclusiv dulciuri, carti, etc. ii cumparam noi. Rar isi mai cumpara cate o revista (are doua abonate de noi) pe care noi n-o consideram cu vreun sens. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi cred ca avem si noroc ca stam la tara, toti copiii vin cu pachetul dupa ei, fiica-mea nu trece pe langa nu stiu cate magazine in drumul spre scoala si inapoi, dupa cum spuneam, nici banii pe care-i primeste nu-i cheltuie.
La scoala pot sa-si ia copiii bon pentru masa de pranz, ei nu-i trebuie acum pentru ca are doar o data la doua saptamani 2 ore dupa pranz si prefera sa-si ia tot ceva de-acasa. Dar daca de la anul va avea mai multe ore dupa-amiaza si va trebui sa manance la scoala, banii de mancare desigur ca nu vor intra la categoria bani de buzunar. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 23-June 12 From: Arad Member No.: 11,280 ![]() |
Noi cred ca avem si noroc ca stam la tara, toti copiii vin cu pachetul dupa ei, fiica-mea nu trece pe langa nu stiu cate magazine in drumul spre scoala si inapoi, dupa cum spuneam, nici banii pe care-i primeste nu-i cheltuie. La scoala pot sa-si ia copiii bon pentru masa de pranz, ei nu-i trebuie acum pentru ca are doar o data la doua saptamani 2 ore dupa pranz si prefera sa-si ia tot ceva de-acasa. Dar daca de la anul va avea mai multe ore dupa-amiaza si va trebui sa manance la scoala, banii de mancare desigur ca nu vor intra la categoria bani de buzunar. Cred ca copii de o anumita varsta trebuie sa primeasca bani de buzunar, nu mult in limita posibilitatilor parintiilor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:27 AM |
|