![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragi, drage,
nu o data mi s-a intamplat sa ma aflu intr-un oras al acestei minunate tari, sa imi fie foame si sa nu stiu unde sa merg sa mananc. ar fi dragutz sa scrieti locuri din orasele voastre unde se poate manca si de ce nu, unde se poate bea cat de cat bine in conditii civilizate si fara a face imprumut la banca pentru aceasta. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
sper ca l-am incadrat bine la "gastronomie".
nu sunt o mare "devoratoare" de restaurante, dar cand ies in oras imi place sa stiu ca merg la sigur si nu dau gres in ceea ce priveste locatia. as vrea sa ne impartasim experientele placute sau nu din restaurantele romanesti. ultima data am fost la Esperanto (restaurantul lui Dan Chisu), pe 14 februarie. si pt ca am nimerit martea, ziua lui de gatit, am ales meniul proaspat preparat. am fost super impresionata de servire si de gustul deosebit al macarii. putin cam piperat la preturi, dar MERITA! mai votez pro pt Club Aro,Mc Monis, Thalia. contra: La Mama (mancare buna, dar servirea lasa mult de dorit; multa galagie si fum), Jaristea (ospatarii incearca sa-ti impuna ce sa mananci si este ff scump) ar mai fi cateva...poate mai veniti voi cu adaugiri. pupici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:55 AM |
|