![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu daca pot spune ca sint preferate, insa urmaresc, cind am timp, citeva emisiuni. Cireasa de pe tort, de pe Prima (am inteles ca s-a si sterminat), Circotasii, tot pe prima si uneori Schmib de mame.
Dintre cele straineze imi plac Anthony Bourdain: No Reservations, Bizarre Foods cu Andrew Zimmern, emisiunea lui Jamie Oliver (cind nu uit de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), Little People, Big World si Jon & Kate Plus 8. A, si era sa uit tocmai de Miami Ink! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Voi ce emisiuni TV preferate aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In afara de cele enumerate mai sus, mai urmaresc cu mare placere:
While you were out - TLC The Biggest Loser - TLC Natura si aventura - TVR2 Cu ochii'n 4 - TVR1 Sa vorbim despre sex - Euforia TV - o emisiune educativa, nu deplasata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Licence to grill - Euforia TV How to look good naked - Euforia TV |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 11:22 PM |
|