![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dati copiilor vostri o suma fixa pe saptamana sau pe luna? Pe ce-i cheltuie copiii?
La noi e asa: fiica-mea are 10 ani jumate si primeste 2,50 euro pe saptamana (daca nu uitam si nu uita nici ea, ceea ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Pe care de obicei ii strange si-i depune la banca cand se face o suma mai serioasa. Ca deh, haine, mancare, inclusiv dulciuri, carti, etc. ii cumparam noi. Rar isi mai cumpara cate o revista (are doua abonate de noi) pe care noi n-o consideram cu vreun sens. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 16-August 12 From: Bucuresti Member No.: 11,379 ![]() |
salutare
consider ca ar trebui sa se dea bani de buzunar cu masura. in primul rand datorita faptului ca cei mai multi, ii dau pe prostii si, doamne fersete, pe droguri si in al doilea rand ca daca o sa o duceti mai prost financiar, atunci copilul nu va intelege treabaa sta asa bine. eu, una nu am primit decat ocazional bani de pachetel si n-am murit. din contra, pot spune ca stiu sa apreciez banii si nici nu m-am apucat de vreo prostioara. asadar, totul cu masura! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:59 AM |
|