![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!! Da di ci nu mai ziciti nimic aici? Ca io nu am gatit si u am cumparat nik de bucaatarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io de abia astpet sa treaca si ziua de maine ca sa mai vine un weekend (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum 2 zile am avut un soi de sangerare, dar e exagerat spus sangerare, de am zis ca imi vine ciclul mai devreme cu 5 zile. De fapt ieri nu acum 2 zile, dar azi nu s a intamplat nimic. deci nu stiu ce sa cred! In seara asta am papat mamaliga cu lapte. Azi toata ziua la serviciu am avut un miros de asa ceva in nari. AM zis ca daca nu consum lesin! Tare bun a fost!!! Acum ma duc sa fac un dush si la nani cu mine!! Va cam pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:21 AM |
|