![]() |
![]() |
lorena |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor
ma-m maritat anul trecut si am o dolceata de fetita de 4 luni,dar nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca nu ma mai inteleg nici cum cu sotul meu.Fetita imi ocupa tot timpul el imi reproseaza mereu orice fac daca il rog sa stea putijn cu fata cat sa beau si eu o cana cu apa nu vrea dar de aia tot timpul imi reproseaza nu ne mai intelegem incepe sa imi fie scarba de el daca vrea sa ma atinga.Cateodata am impresia ca nici de copil nu ii pasa nu se ocupa deloc de fata bani in casa nu imi da numa dac ii cer si ii dau explicati pentru ce imi trebuiesc altfel ar fi in stare sa nu imi dea nici un ban.Decand am nascut nu am mai suportat sa ma atinga nu am mai avut relati in weekend tot timpul pleaca ba la maicasa ba la tara pe acasa nu prea sta si cu familia lui nu ma inteleg aproape deloc el mai si bea iar atunci cand bea se comporta urat cu mine nu stiu ce sa mai fac va rog dati-mi un sfat.Sa divortez sau nu.AJUTATI-MA va rog. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) teo_a!
Pararea mea este ca totul depinde de voi amindoi. Nu doar de tine. Amindoi trebuie sa decideti cum doriti sa continue vietile voastre? Eforturile trebuie facute de amindoua partile cind se doreste salvarea unei casnicii. Greseli ati facut amindoi deoarece faptul ca l-ai inselat nu a ajutat situatia, pentru ca acum se poate spune ca amindoi ati calcat in strachini, cum se zice din batrini, iar dragostea si casnicia nu sint deloc un joc de copii in care sa mearga faza cu "da` el a inceput primul". Nu te judec, nu e treaba mea, nici in natura firii mele, eu spun ce cred, ca o persoana din afara, pe baza informtatiilor furnizate de catre tine, Insa in acest punct o alta intrebare apare, in mod logic: Veti putea trece amindoi peste infidelitati mai mult sau mai putin dovedite / reale ? Nu o sa ajungeti in punctul in care va veti scoate ochii pentru greselile din trecut in asa fel incit va veti face viata unul altuia un adevarat iad? Asemenea "frecusuri" nu vor ajuta cu absolut nimic scopului final, sa stii... Orice consilier marital v-ar pune fata in fata si v-ar cere sa comunicati, sa spuneti fiecare ce aveti pe suflet, motivele pentru care s-a ajuns la aceatsa situatie. In plus, v-ar cere sa va detasati de factorii externi, de genul familia lui si tentatiile feminile pe care i le furnizeaza (sau poate nu!) sotului tau. V-ar pune sa va aveti in vedere propriile sentimente, indiferent de natura lor (dragste, frustrare, sentimentul de a fi dat deoparte, sentimentul de a fi neglijat, sams). Deci, din punctul meu de vedere (poate gresit, cine stie, eu pot numai sa imi dau cu parerea) intrebarea nu este "daca sa divortez sau nu?" ci "Eu si sotul meu ne putem salva casnicia? Cu ce pret? " Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sper ca indiferent ce decizie vei lua, sa fii fericita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:43 AM |
|