![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa sarbatoriti intirzierea aparitiei lui bebe neplanificat, tuuuu!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tie da, insa lui nu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu un maldar, insa macar ceva acolo, mai ales ca acum am spatiu de depozitare pentru borcane !!! BTW, am prins primul soricel pe anul asta si am pus capcane iar. Plus ca am mai facut comanda de alte capcane, sa fiu pregatita, ca astia cauta sa isi faca culcus si io la mine zau ca nu ii primesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:00 AM |
|