![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albinutu jr. nu a vrut sa vina acum? No, inseamna a ca lasat-o pe alta data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am facut urmatoarele pentru iarna: gem de caise, dulceata de ardei iute, vinete coapte, tocate si bagate la borcan, castraveti in saramura. Mai vreau ceva muraturi asortate si pepenasi murati, dar sa vedem daca gasim ce ne trebuie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La noi e foarte frig! Sunt doar 7 grade (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Noi am scapat de un soricel acum doi ani cu ajutorul lipiciului special de prins soareci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar presupun ca nu este o idee buna pentru tine, Diana, din cauza de catei curiosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Teocris: Sep 21 2012, 02:30 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:36 AM |
|