![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Dragutele mele , am fost la magazinle TRia Alfa si am fost impresionata de bijuteriile pe care le fac .Intr-adevar sunt super dragute ..si doar modele originale ...Iar preturile ..ce ma zic ...Jumatate fata de ..MeliMelo de exemplu ...
Eu am gasit acolo cadouri perfecte pentru majoritate prietenelor mele ..Chiar si pentru maica-mea am vazut o brosa misto ... Au si site , dar varietate este mult mai mare la locul faptei. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
am "sapat" pe google dupa sandalutele lui manolo ca m-a intaratat tits cu frumusetile alea :fluierat: si am intrat si la bijuterii
ma bucur ca iti plac ;) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Superbe bijuteriile de la Tria Alfa, pacat ca nu sunt intr-adevar si in Timisoara.
Stie cineva in Timisoara ceva ateliere serioase de reparat bijuterii din argint? Sau magazine unde pot gasi bijuterii faine din argint (Italy, 925)? Stiu ca-s o multime care au argint, insa argintul de Italia ii si mai scump si nici nu se gaseste oriunde... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bijuterii din argint de genul acela(argint din Italia) stiu ca exista la magazinul Bega etajul I.
Ateliere de reparat nu cunosc... Pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 05:40 AM |
|