![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
ptr.fahnell sau cine se pricepe,please,repede:
cum naiba inghesui un avi de 703 mega pe un cd de 700,ca sa-l burnuiesc,zi,mey??????????? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) si a doua,da sta tre sa-mi si desenezi tot:am 2 compuri si un cablu,vreau transfer direct de date,am cablu cu 2 mufe,asha,cum draq le leg in retea,programe,setari,tot,ptr.xp sp2[am zis bine?????????] hai,fahnelle,baga,te rog! prima intrebare e mai importanta ca a doua! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
merci mult,o sa incerc la nero asha cum ai zis.
la a 2-a ,am un cablu de transfer de date,cu mufe mai late ca cele de telefon,cu 8 pini,la ambele capete! porturi corespunzatoare am la ambele computere,dar...........habar n-am sa fac setarile,cu recunoastere de ip-uri,etc,unii imi zic sa ma bag la my network places,is total pe dinafara,odata am reusit sa trag de pe un comp pe laptop cu un cablu de imprimanta folosind un program gen ..explorer[am zis o prostie???????],in care un comp era donor si celalat receptor[ceva fpt,?!!!!!!!!!!!]dar era windows 98! la asta sunt completly,in ceatza.................! mersi ptr.rabdare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:02 AM |
|