![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
DSQUARED2 iti place din cauza accesoriilor, ca hainele alea nu sunt putabile pe strada (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu?
Cavalli a folosit foarte putina culoare si s-a axat pe alb (prea mult, daca ma intreaba pe mine cineva) si negru. Vad ca ii plac broderiile si croielile care ne teleporteaza in anii de tinerete ai parintilor nostri. Nu pot sa zic ca ma da pe spate, dar macar sunt purtabile. Ferre vad ca merge tot pe alb si negru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De unde ideea asta ca sunt potrivite pentru primavara-vara? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tinutele sunt foarte sobre si nu cred ca se potrivesc oricui, ci numai unei femei sofisticate si puternice. Hainele astea striga efectiv: Singuratate! Ma descurc singura! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Missoni nu s-a ferit de culoare si chiar imi plac combinatiile propuse (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 05:20 AM |
|