![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Dapai Diana, daca erai copil te intelegeam, da asa... stii ca e doar vina ta nu? De ce nu ai stat potolita in pat? Ca doar nu ardea nicaieri. I ai trimis medicamentele lui Boni? Io stau nitel in pat, ca ma cam doare spatele, si dupa aia mai bag la puzzle. Mi am luat bio oil, sa ma ung pe colacei, ca sa nu fac vergeturi. Ca am renuntat la bere in mare masura, adica mai beau doar in weekend (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si se duc colaceii. SI se fac vergeturi. Nasol!! Hao va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:52 AM |
|