![]() |
![]() |
alex245 |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM face comenzi de cosmetice Secretu`, pe langa altele
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,457 ![]() |
Buna fetelor,
M-am hotarat sa vand din produsele pe care le-am primit in ultima perioada, deoarece pana voi apuca eu sa le folosesc pe toate vor expira. Produsele sunt noi si absolut nefolosite. Toate cremele au sigiliu si majoritatea parfumurilor lafel. Sunt foarte serioasa si nu ma ocup cu asta in general si sper sa fiu credibila avand in vedere ca e netul plin de astfel de oferte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu le-am facut si poze. Daca vrea cineva detalii contactati-ma pe email: SPAM Am facut o lista si am pus si niste preturi aproximative. Cel mai usor mi-ar fi sa le livrez personal in Ploiesti. Dar pot desigur sa le trimit si prin posta sau curier. Parfumuri: Little White Dress - apa de parfum - 50 ml - 45 lei Ice - Oriflame - apa de toaleta - 30 ml - 20 lei Adidas - Pure Lightness - apa detoaleta - 50 ml - 30 lei Heidi Klum Shine - apa de toaleta - 50 ml - 120 lei Giordani Gold - Oriflame- apa de parfum - 50 ml - 50 lei Volare - Oriflame - apa de parfum - 50 ml - 40 lei Perceive - Avon - apa de parfum - 50 ml - 40 lei Blue Seduction - Antonio Banderas - Caseta cadou contine: apa de toaleta 50 ml + Spray 150 ml - 85 lei Diavolo - Antonio Banderas - apa de toaleta - 100 ml - 60 lei Midsummer - Oriflame - apa de toaleta - 50 ml - 40 lei Pret a Porter - Glamour Chic - apa de toaleta - 50 ml - 40 lei DKNY (Dona Karan New York) - Be Delicious Verde - apa de parfum 100 ml - 170 lei Chanson D'Eau - Caseta contine: apa de toaleta 75 ml + Spray 75 ml - 30 lei Creme de fata: Vichy - Liftactiv CxP - Crema reconstructiva antirid si fermitate - ten normal si mixt - 60 lei Olay - Caseta cadou contine: Crema de fata Olay Total Effects 7 pentru zi + Lapte Demachiant Age Defying - 45 lei Olay - Complete Care - crema de zi pentru ten normal/uscat - 18 lei Loreal Revitalift 10 Total Repair - 40 lei Loreal - Triple Active Jour - pentru ten normal si mixt - 25 lei Loreal - Codul tineretii - Crema antirid cu efect de intinerire pentru zi - 40 lei Garnier - Total Fresh - Ten Normal si mixt - 18 lei Garnier - Essentials cu extract de Karite si itamina A - crema de noapte pentru toate tipurile de ten - 18 lei Creme de corp: Garnier - Body 7 crema hidratanta de corp - adusa din afara tarii - 7 lei Avon - Body Lotion - crema de corp - 6 lei Nivea - Body Milk - Lapte de corp hranitor - 8 lei Set Oriflame Delicacy: Crema de corp + Crema de maini - 15 lei Gloss - Avon Extra Lasting - culoare superba - trimit poza la cerere - 7 lei This post has been edited by Teocris: Oct 10 2012, 01:05 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:52 AM |
|