![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,458 ![]() |
Baietelul meu are 8 luni si a renuntat la san. De cateva zile l-am trecut pe lapte praf de la Humana si doctorul pediatru mi-a recomandat sa-i prepar laptele doar cu apa plata, fara sa o fierb, doar usor incalzita. Nu mi-a spus o marca anume, doar sa fiu atenta sa aiba un continut mic de sodiu si nitrati.
Voi ce apa folositi atunci cand preparati laptele pentru biberon, apa de la robinet sau apa plata imbuteliata? Ceva recomandari? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Camelia, pana la urma faci cum crezi ca este cel mai bine pentru copilul tau. Eu insa refuz sa platesc ceva ce pot folosi pe gratis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (nu chiar pe gratis, ca factura la apa tot o platesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) In apa fiarta nu mai traieste nici mama microbului, deci ce rost are sa dau bani si pe apa din sticla de plastic?
Eu am avut dozator de apa la birou si am renuntat la el. De ce? Pentru ca apa se inverzea in 3 zile de la prima folosire! Si bidoanele alea se presupune ca au apa plata imbuteliata in conditii de maxima igiena. Nu s-a inverzit doar intr-un bidon apa, ci in trei! Nu mai zic ce gust avea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu nu zic din auzite sau din citite. Asta mi s-a intamplat mie personal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:53 PM |
|