![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,458 ![]() |
Baietelul meu are 8 luni si a renuntat la san. De cateva zile l-am trecut pe lapte praf de la Humana si doctorul pediatru mi-a recomandat sa-i prepar laptele doar cu apa plata, fara sa o fierb, doar usor incalzita. Nu mi-a spus o marca anume, doar sa fiu atenta sa aiba un continut mic de sodiu si nitrati.
Voi ce apa folositi atunci cand preparati laptele pentru biberon, apa de la robinet sau apa plata imbuteliata? Ceva recomandari? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,458 ![]() |
Teocris, din pacate in blocul in care locuiesc eu apa de la chiuveta vine cu mal si uneori are un miros dubios. Cand nu vine cu mal miroase a clor si de cele mai multe ori o folosim doar pentru spalat. Ca sa evitam orice complicatie de cativa ani bem doar apa plata imbuteliata.
Am avut si noi la firma dozator de apa, dar din cate stiu nu era apa plata ci apa de izvor, diferenta mare. Diana, aici vorbim despre branduri de incredere nu despre firme de apartament care imbuteliaza apa de la robinet si o vand cu 0,8 ron sticla de 2L. Daca mai sunt mamici pe forum, eventual un medic pediatru, ... as dori si alte pareri. This post has been edited by Camelia Nita: Oct 13 2012, 12:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:54 PM |
|