![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,458 ![]() |
Baietelul meu are 8 luni si a renuntat la san. De cateva zile l-am trecut pe lapte praf de la Humana si doctorul pediatru mi-a recomandat sa-i prepar laptele doar cu apa plata, fara sa o fierb, doar usor incalzita. Nu mi-a spus o marca anume, doar sa fiu atenta sa aiba un continut mic de sodiu si nitrati.
Voi ce apa folositi atunci cand preparati laptele pentru biberon, apa de la robinet sau apa plata imbuteliata? Ceva recomandari? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,458 ![]() |
Diana, am citit tot pe nerasuflate, desi la inceput am crezut ca nu ai inteles la ce ma refer pentru ca puneai accent pe apele minerale carbogazoase.
Ma bucur ca ai facut comparatia de la final si le-ai clasificat dupa continutul de sodiu, in felul acesta am vazut care sunt bune pentru bebelusi. Am remarcat ca e si AQUA Carpatica in lista, asta e de bine pentru ca baietelul meu s-a obisnuit cu ea si nu mai vrea alta apa. Ii place si forma bidonului (patratos) de altfel este jucaria lui preferata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:12 PM |
|