![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Noi am fost in weekend la un targ in alt oras, si ne am adus aminte ca anul tre cut pe vremea asta, era mult mai frig!!
Mi am dus decodorul, care iar s a ars.. la reparat. Mi a luat 10 euro doar ca sa se uite la el si sa ii dea un diagnostic! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si mai dureaza si 10 zile sa il faca... Pe mine ma doar un genunchi, dar nu mereu. Am asa.. cand merg, parca ma taie pe orizontala. Dar nu imi pierd puterea in picior sau ceva de genul. Doar o linie orizontala foarte dureroasa. Ca un fel de carcel asa. La munca, astia m au pus sa fac ceva cu inventorul. Program pe care eu nu il cunoas foarte bine. Adica au luat o lucrare maricica, fara sa se intereseze daca io is capabila sa fac asta. Si acum vreau nu vrea is capabila. Ca tre sa fie gata pana vineri, proiectat, facute desfasurate, facute preturi. Is de abia la proiecat, care merge relativ greu din cauza de necunostinta de program... idiots!!! Voi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:01 AM |
|