![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua buna ziua!! Dar pe aici nu mai trece nimeni?
Ce mai faceti voi? Eu la munca am parte in continuare de dezamagiri, lipsa de apreciere si asa mai departe. Nu se intampla absolut nimic, care ar putea in vreun fel sa ma faca sa regret decizia de a pleca de aici de tot. Parca v am zis ca m am apucat de zumba nu? Topai si io pe acolo. Teo parca tu mergeai la zumba nu? Cat dureaza o sedinta, ca sa spun asa, acolo. Ca aici dureaza vreo 50 de min, si mi se pare putin. Adica nu ma simt lucrata... Acum astep sa iasa mr de la baie, ca sa iesim sa mergem pe la market, pentru cumparaturile saptamanale, si dupa aia sa mergem la un magazin 2, sa vad poate achizitionez ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am nevoie de niste Pantaloni gen mulati pt zumba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi? Cu ce v ati mai ocupat? Di, imi imaginez ca esti bine dupa atata timp nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:14 AM |
|