![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albinutule, eu trec zilnic pe aici de cateva ori da zau daca-mi vine sa zic ceva. Am prins frica de postarile mai personale si aici, la topicul asta mai ziceam si eu una-alta si erau rastalmacite si apoi mi se reprosa si mi se aruncau in fata vorbe grele. Incerc sa-mi revin, dar tare greu e (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Despre zumba, si la noi tinea o sedinta tot 50 minute. Eu la sfarsit eram uda de transpiratie pentru ca chiar ne lucrau intructorii, dar nu simteam oboseala si ma simteam enegica si plina de viata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Imi placea foarte mult tocmai pentru ca imi dadea o stare de bine si in plus invatam si eu ceva pasi de dans (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa va zic de petrecerea data sambata cu ocazia zilei de nastere a junioarei (care este marti, adica maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). A iesit foarte bine si copii (si adultii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) au fost incantati (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Tema a fost "piratii" si toate le-am aranjat respectand tema asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aperitivele au fost: oua negre (oua fierte si glasate cu reductie de sos de soia), ochi de salamandra (rulada cu pateu de pui si ardei gras verde), degete de vrajitoare (saleuri de foietaj), captura zilei: viermi si pesti (biscuiti sarati si jeleuri), caracatite furioase (crenvusti) si otrava (suc rosu). Tortul a fost in forma de cufar cu bani de aur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toata lumea a fost costumata in pirat si am avut si jocuri tematice: scandura, un pirat mi-a zis, carligul lui Hook, hora piratilor, cursa cu obstacole, batalia piratilor, la perete stop, atentie vin rechinii, piratul dansator... A fost foarte fain! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am pus cateva poze pe facebook si la topicul cu mancare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:46 AM |
|