![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 10-October 12 Member No.: 11,458 ![]() |
Baietelul meu are 8 luni si a renuntat la san. De cateva zile l-am trecut pe lapte praf de la Humana si doctorul pediatru mi-a recomandat sa-i prepar laptele doar cu apa plata, fara sa o fierb, doar usor incalzita. Nu mi-a spus o marca anume, doar sa fiu atenta sa aiba un continut mic de sodiu si nitrati.
Voi ce apa folositi atunci cand preparati laptele pentru biberon, apa de la robinet sau apa plata imbuteliata? Ceva recomandari? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Camelia, cred ca esti ingrijorata si vrei tot ce este mai bun pentru bebelusul tau, dar cred ca deja ai dus totul la extrem. Cred ca sunt lucruri mult mai importante de luat in considerare decat apa. Da, stiu ca apa este un element vital si ca nu prea i se da importanta cuvenita, dar de aici si pana la a te stresa la maxim pentru o cantitate infima de nustiuce x-trati... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am vazut ca tot bati apa in piua cu aqua carpatica si stau si ma intreb cum de ai ajuns sa ai asa mare incredere in firma care o imbuteliaza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Atata timp cat legea nu este clara si pe eticheta nu apar toate elementele componente ce intra in compozitia substantei imbuteliate si nici cantitatea corecta folosita din fiecare , nu vad de ce as acorda votul meu de incredere unei ape sau alteia. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) QUOTE "Apele minerale sunt extrase din izvoare de la munte, unde terenurile nu au fost ingrasate cu nitrati. La apa plata poate fi un risc mai mare, pentru ca izvoare sunt si la ses, unde agricultorii fac exces de ingrasamant. Periculoasa este insa apa imbuteliata, cum exista prin corporatii, pentru ca sta mult timp in butoaiele acelea si se poate contamina. Mai sanatoasa este, surprinzator, apa de la robinet pentru ca e testata permanent", afirma Nastasia Belc, directoarea IBA.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th September 2025 - 01:16 PM |
|