![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buna ziuaaaaaaaa!!!!Ce mai faceti??
Eu cu o cafeluta,pe terasa..ma las mangaiat de razele soarelui si ma gandesc...din mormanul de probleme,totusi viata este ft frumoasa! La multi ani celor ce isi serbeaza astazi onomastica,sa fiti sanatoasi,sa aveti parte numai de bucurii!! Teoooo vreau si eu bunatatile alea cu pirati,comori..esti maiastra nu gluma! Oooo dar ce priveliste mai albinutzo...la 50 de km am si eu munte dar sunt mult mai aproape de laguna,de Venezia,30 de km! Diana,Globetrotter,Bianca,jo,Rody,Kryssa,Oana,Charlie,Cindy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va urez o zi superba.....azi sunt liber...am lenevit pana la 12,fac un dus si ma duc la antrenament,la sala si apoi la cascat gura prin targ!!! Maine seara cina braziliana..me so curious!!1 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:29 AM |
|