![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Ati incercat, fetelor, acest produs? Ce rezultate ati obtinut? In cat timp?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Ariana, pentru mine 70 de picaturi reprezinta doza-soc pentru chistul meu ovarian de aproape 6 cm. Pe prospect se spune ca poti lua intre 50-70 de picaturi in asociatie cu alte produse naturiste-ceea ce e si cazul meu, in paralel iau tinctura de coacaz negru pentru aceeasi afectiune. Deci, nu sint multe 70 de picaturi. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 16-November 12 Member No.: 11,517 ![]() |
Ariana, pentru mine 70 de picaturi reprezinta doza-soc pentru chistul meu ovarian de aproape 6 cm. Pe prospect se spune ca poti lua intre 50-70 de picaturi in asociatie cu alte produse naturiste-ceea ce e si cazul meu, in paralel iau tinctura de coacaz negru pentru aceeasi afectiune. Deci, nu sint multe 70 de picaturi. :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna ziua Subiectul e foarte de actualitate pt mine ....te rog spune-mi daca s-a rezolvat situatia ta pe moment sau ...pt totdeauna.....Desi am fost in doua luni la gine din doua in doua saptamani ...la ultimul control mi s-a gasit un chist de 6 cm plin cu lichid.In asteptarea menstrei si a efectelor acesteia asupra chistului parca as incerca acest tratament in loc sa stau sa astept si intre timp sa tot creasca dracia asta. Multumesc anticipat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:00 AM |
|