![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu innebunesc. In fiecare zi intre orele 17 si 19 conectiunea ROMTELECOM clicknet pica.
Tehnicul de la Bucuresti zice ca vede doar deconectari, motive necunoscute. Nu ii blamez, ca au o lista in fata si mai multe nu stiu bietii oameni. Cica e de a curent. Asa zice tehnicul de la Craiova. Sa imi iau sursa. Am dat vreo 250 de lei noi si am luat sursa. Credeti ca nu mai pica? As! Curent my ass, am pus sursa sa stabilizizeze si stabilizeaza pe Avram Iancu, saracu`, Dumnezeu sa il ierte ca e mort demult! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda, tipic Romtelecom. Pe mine ma enerveaza ca la sfarsit de luna banii ii vor chiar daca ei nu si-au livrat serviciile. Si daca intarzii la plata iti taie netul/telefonul/cablul fara nicio greata. Adica doar ei pot sa te f*** (scuzati limbajul) cand vor ei. Eu insa am descoperit ca daca zbieri un pic la ei se sesizeaza imediat. Nu am observat insa ca iti adauga la factura deranjamentele. Eu aveam Romtelecom la mama acasa dar acum are alt serviciu de tv si internet (RDS parca). Merge mai bine si nici nu pica asa una-doua. Telefon fix nu mai avem... De cand cu astia de la Cosmote ne-am portat toate numerele la ei si vorbim din minutele Cosmote si in Romtelecom.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:52 PM |
|