![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca stiti jocul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am gindit sa il adaptam putin la noi... sa ne mai distram nitel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Regulile sint foarte simple: Cel care deschide jocul incepe cu un adevar sau o provocare, urmatorul jucator raspunde. Daca alege adevar: "Este adevarat ca nu iti place sa dai cu mopul ?", iar raspunsul va fi o negativ sau afirmativ. Daca alege provocare: exemplu: "Te provoc sa ne spui cite perechi de pantofi ai". Sa incepem: Adevar: Cind ai fost ultima data indragostita pina peste urechi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu ma mai machiez de cind m-am imbolnavit. Adica nu ma mai machiez decit rar, din an in Paste...
Adevar: Cind ai avut ultima data o zi sau macar citeva ore bune in care sa te ocupi numai de tine si sa faci numai ce vrei tu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:18 AM |
|