![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cifra 1
Nascuti in ziua 1: Liderii Personalitate Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti. Defecte Graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, individualism si tendinta de forta nota cand lucrurile nu evolueaza in directia sau in ritmul dorit. Dragoste Pasionati si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nascuti in ziua 13: Profesionistii
Personalitate Uzand de calitati ca simtul practic, creativitatea si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, organizati, meticulosi si de incredere, care pun pret pe munca, familie si traditie. Profesia e de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Se poate sa-si schimbe ocupatia pana isi gasesc vocatia, dar cand o gasesc, fac din meserie o arta. Sunt in general seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez. Defecte Rigiditate, incapatanare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunitati favorabile. Mai multa deschidere! Dragoste Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga greu, in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec al lor care atrage. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 89 Joined: 30-October 12 Member No.: 11,487 ![]() |
Nascuti in ziua 13: Profesionistii Personalitate Uzand de calitati ca simtul practic, creativitatea si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, organizati, meticulosi si de incredere, care pun pret pe munca, familie si traditie. Profesia e de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Se poate sa-si schimbe ocupatia pana isi gasesc vocatia, dar cand o gasesc, fac din meserie o arta. Sunt in general seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez. Defecte Rigiditate, incapatanare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunitati favorabile. Mai multa deschidere! Dragoste Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga greu, in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec al lor care atrage. iesteeeeeeeee! eu sunt (IMG:style_emoticons/default/322.gif) in partea cu defecte ma regasesc total (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ca sa inchei sunt nascuta pe 13,intr-o vineri,din cea mi-a zis mama ..aproape de ora 13, unul din baieti l-am nascut pe 13,m-am casatorit pe 13 la ora 13 (asa am vrut io,iar tipa de la primarie a ramas cu gura cascata ca toti fugeau de ora aia ) ,la casa am nr 67 ( 6+7=13),in liceu am avut matricola care se termina cu 13 ,sper sa mor tot intr-o zi de 13 ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:57 AM |
|