![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
Ciao ce parere aveti despre extensii?Eu am avut doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..una albastra si una alba...erau puse cu cheratina si nu erau din par natural, sincer dupa ce le-am intins cu placa s-au despicat si nu mai aratau nicicum.Acum ma gandeam sa-mi pun din par natural dar nu cu cheratina. Daca am inteles bine se pun cu capse.Nu imi pun mai multe pentru ca stiu ca se ingrijesc greu si se incalcesc repede si e mult de munca cu ele.Voi ati avut sau aveti extensii?
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu de 8 cm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu as spune sa tragi o fuga la Bucuresti la o coafeza profesionista ( tre' sa cunoasca fetele de acolo pe cineva bun) si sa vezi ce se poate remedia sau face...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-November 12 Member No.: 11,536 ![]() |
Eu stiu de 8 cm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu as spune sa tragi o fuga la Bucuresti la o coafeza profesionista ( tre' sa cunoasca fetele de acolo pe cineva bun) si sa vezi ce se poate remedia sau face... Eu ma ocup de 7 ani cu extensii de par , cunosc toate tipurile de par...toate procedurile...pana la urma toate afecteaza. Am cliente care de ani de zile ii pun pe keratina si nu au ramas chele cum multe spun, cele cusute sunt cele mai JALNICE ....ramai cu paru in mana. Conteaza mana de lucru foarte multe...ca multe spun ca se pun usor...da se pun..dar sunt niste pasi care trebuie facuti in anumite proceduri pe care multe nu le respecta si spus exact cum trebuie tratate.Eu de 7 ani imi tot pun .NU POT SA TRAIESC FARA ELE |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:05 PM |
|