![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
Buna!
Vreau sa vorbim aici despre tratamentele naturiste pe care le-am incercat, ce rezultate au avut...care nu au avut rezultate...Am vazut tot felul de sfaturi si pe unele le-am incercat. Iata ce a dat rezultate in cazul meu:
Intern a dat rezultate tinctura de lemn dulce...am luat o transa prin decembrie am renuntat pentru ca nu puteam sa o iau la ore fixe, ori uitam ori nu eram acasa etc.
Reason for edit: SCOS linkul
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot veni vorba de naturiste, eu nu mai enumar ce am incercat, ideea e ca nimic nu a dat rezultatele dorite.
Vroiam sa va intreb daca a incercat cineva o cura de detoxifiere de genul asteia ->>> http://en.wikipedia.org/wiki/Master_Cleanse ? Astea sunt ultima chestie pe care am de gand sa o incerc, si in speranta ca nu mor pe parcurs o sa va impartasesc din pareri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 4-January 13 Member No.: 11,585 ![]() |
Ca tot veni vorba de naturiste, eu nu mai enumar ce am incercat, ideea e ca nimic nu a dat rezultatele dorite. Vroiam sa va intreb daca a incercat cineva o cura de detoxifiere de genul asteia ->>> http://en.wikipedia.org/wiki/Master_Cleanse ? Astea sunt ultima chestie pe care am de gand sa o incerc, si in speranta ca nu mor pe parcurs o sa va impartasesc din pareri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) salut, in cazul unui ten acneic cu probleme severe sau nu se trateaza in salon...cu produse profesionale. atentie la tehnologia folosita de saloanele de cosmetica de cartier. Dupa cateva sedinte la un salon profesional cu aparatura specifica veti putea controla acnea si continua tratamentul acasa, ceea ce inseamna ca investitia initiala in tratamente la salon nu va mai fi costisitoare dupa... la fel recomand sa folositi o baza de machiaj sau un corector medical (in afara am gasit brandul dr. Hauschka, la noi nu se gaseste) peste care sa aplicati un fond de ten mat, pentru ten acneic, sunt produse care reduc excesul de grasime si pastreaza tenul curat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 06:45 AM |
|