![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Adaug si eu Beauty Flash Balm de la Clarins - desi nu imi dau seama inca daca efectele sunt pe termen lung. In schimb, pe termen scurt, efectul e WOW!!!
Trebuia de fapt sa incep cu Vaseline. E un produs simplu dar incredibil de eficient si versatil. Il folosesc ca si crema de fata, crema de maini, de corp, balsam de buze. Desi am mai pus la un alt subiect link-ul il mai pun o data si aici, sper sa nu va suparati. :) http://www.makeupalley.com/product/searchi...0&GO.x=5&GO.y=8 si site-ul oficial: www.vaseline.com |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Superbuna ideea cu acest topic eu am sa pun aici celebrea CREMA DE GALBENELE.
A facut minuni in momentul in care m-am ars cu Retin A sau cand am avut un elefant mare pe fatza. OFF-TOPIC: fetele propun sa scriem cu majuscule numele cremelor pana apare si optiunea Bold la noul format. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:49 PM |
|