![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Spune-mi cu cine umbli si iti voi spune cine esti!
Ce inseamna prietenia? Cine va sunt adevaratii prieteni? Pana unde merge o prietenie si unde se sfarseste? Fiecare dintre noi isi alege prietenii pe anumite criterii: mediul social din care provin, comportament, inteligenta (sau lipsa ei), aspect fizic, modul de comunicare, nevoie, imprejurari, bani, singuratate. Prietenie care poate dura o viata (mai greu sa intalnesti) sau poate dura atat timp cat iti serveste anumitor scopuri sau cat e conforma cu dorintele tale din momentul respectiv. Daca e destul de puternica prietenia va evolua cu tine, fara sa se opreasaca in micile obstacole de zi cu zi sau in marile obstacole ale vietii. Poti gasi prieteni acolo unde te astepti cel mai putin si poti sa descoperi ca prietenii tai nu sunt oamenii pe care ii considerai tu sa fie. E prudent sa le ascunzi anumite aspecte ale vietii tale sau este firesc sa le spui tot ce ai pe suflet? Ai voie sa ii acaparezi cu grijile si dorintele tale, daca nu cum stabilesti care sunt limitele? Iti ceri scuze? Cred ca sunt foarte multe de spus pe tema aceasta si eu nu mai am inspiratie acum (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 10-January 13 Member No.: 11,595 ![]() |
Sunt convinsa ca am avut dreptate...intrebarea e alta: si la ce mi-a folosit? Prietene oricum nu mai suntem. Am vrut sa subliniez ca exista bariere...cateodata oamenii nu vor sa auda ceea ce stiu deja. Un alt subiect pe care nu-mi permit sa-mi dau cu parerea este cel referitor la copii...e bine sa asculti si sa-ti pastrezi parerile pt tine...exista tendinta generala de a nu ne asuma greselile, tot altii sunt de vina, nu noi care i-am crescut si care suntem responsabili pt educatia lor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:53 PM |
|