![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu daca pot spune ca sint preferate, insa urmaresc, cind am timp, citeva emisiuni. Cireasa de pe tort, de pe Prima (am inteles ca s-a si sterminat), Circotasii, tot pe prima si uneori Schmib de mame.
Dintre cele straineze imi plac Anthony Bourdain: No Reservations, Bizarre Foods cu Andrew Zimmern, emisiunea lui Jamie Oliver (cind nu uit de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), Little People, Big World si Jon & Kate Plus 8. A, si era sa uit tocmai de Miami Ink! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Voi ce emisiuni TV preferate aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 28-February 13 Member No.: 11,683 ![]() |
Synopsis: "Filmul urmăreşte visul de a parveni al unei femei modeste, care face tot ce îi stă în putinţă să ajungă cineva din punct de vedere social. Setea sa de putere este atât de mare, încât Paloma nu are scrupule şi, pentru a-şi atinge scopul, este în stare să calce şi pe cadavre. După ce îşi părăseşte oraşul natal, pentru a se muta în Bogota, Paloma îşi face rapid intrarea în lumea bună şi ajunge la un eveniment monden la care este prezent candidatul la preşedinţie"
Ce ziceti fetelor? L-a vazut cineva? Prima Doamna se difuzeaza pe spam, de luni pana vineri la 6 fara 15.Personal mi se pare interesant, am prins vreo 2 episoade saptamana aceasta. (IMG:http://img.kudika.ro/comunitate/img/smileys/confused0006.gif) E un tip de serial romantic ce-i drept, dar e foarte realist si trateaza niste dubiecte actuale. Imi place ca personajul principal e atipic si controversat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:42 AM |
|