![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce aveti in trusa de machiaj? La cit timp verificati data de expirare a produselor de make-up din ea? Eu am constatat ca e musai sa fac o curatenie generala in cutia mea pentru ca am o circa de produse expirate - aproape toate trebuie aruncate si ii musai sa fac pasul asta, chiar daca unele nu au fost folosite niciodata...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si cica am eu arsenal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Alea's Dior din spate de acolo nu? cele 4 asorte-uri a cate 5 culori, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imi vine sa ma duc sa-mi mai iau si eu pentru sufletelul meu cate ceva dar pot oricand sa folosesc ce am in trusa pro! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta ma salveaza, cred! Eu am uitat sa pozez mascara si creioanele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:49 PM |
|