![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce aveti in trusa de machiaj? La cit timp verificati data de expirare a produselor de make-up din ea? Eu am constatat ca e musai sa fac o curatenie generala in cutia mea pentru ca am o circa de produse expirate - aproape toate trebuie aruncate si ii musai sa fac pasul asta, chiar daca unele nu au fost folosite niciodata...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai, eu inainte nu as fi investit atat in trusa personala DAR am stat eu asa pe ganduri si mi-am zis in felul urmator: "Merit sa ma rasfat si eu cu produse de lux. Merit sa investesc in fata mea, corpul meu si sanatatea mea exact la fel de mult cum o fac si clientele mele. Investesc mii de euro in produse de top pentru clientele mele si la mine fac economie?" A, si ma simt speciala cand folosesc produse de top. Superficiala mai sunt, stiu, dar ce pot sa fac? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 09:33 AM |
|