![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce aveti in trusa de machiaj? La cit timp verificati data de expirare a produselor de make-up din ea? Eu am constatat ca e musai sa fac o curatenie generala in cutia mea pentru ca am o circa de produse expirate - aproape toate trebuie aruncate si ii musai sa fac pasul asta, chiar daca unele nu au fost folosite niciodata...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai nu-mi permit nici eu sa am nu stiu cate high end dar le cumpar atent, exact ce folosesc tot timpul. Am observat ca in machiajul de zi cu zi ma intorc la fix aceleasi nuante mereu si rareori experimentez ceva nou. Cat mai nude si cat mai fresh. Seara trag un smoky eyes repede din kohl si fard mat de regula plus ceva iluminator pe pometi si am terminat-o cu machiatul! Acum, pe bune, nici rabdare nu mai am sa ma machiez pe mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:39 PM |
|