![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce aveti in trusa de machiaj? La cit timp verificati data de expirare a produselor de make-up din ea? Eu am constatat ca e musai sa fac o curatenie generala in cutia mea pentru ca am o circa de produse expirate - aproape toate trebuie aruncate si ii musai sa fac pasul asta, chiar daca unele nu au fost folosite niciodata...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu pina sa ma imbolnavesc nu ieseam nici sa duc gunoiul nearanjata. Si pentru ca imi tremurau miinile si imi intrau creioanele si mascara in ochi, ca nu puteam sa ma dau, am renuntat. Cind s-a terminat cu tremuratul, nu puteam sa ma machiez pentru ca erau asa exoftalmici ochii, ca eram ca muma padurii. Acum si=au mai revenit si machiajul ajuta. Culmea e ca desi nu ma machiam, stocuri mi-am facut, cacalau, maria-ta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:19 PM |
|