![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A auzit cineva de dieta Dukan/Duncan/Ducant?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu am tinut niciodata Dukan si nici n-am sa tin. Monti are fix aceleasi rezultate daca e tinuta corect si nici nu te constipi. Eu ma lupt cu constipatia din liceu si cu Monti am scapat de ea (Monti cu peste, carne slaba sau nu si salate multe sau legume multe ca si garnitura). Eu iau fibre zilnic, si solubile si insolubile (trebuiesc luate ambele).
Dukan mi se pare un fel de Atkins modificat si la cate am citit eu nu se poate tine pe viata, pe cand Monti la faza a 2-a se poate. Eu nu pot manca mai mult de 1 bucata de carne pe zi si poate 1 ou maxim. Prefer sa mananc doar salata goala si cu un pic de ulei de masline si lamaie decat sa mananc atata carne. Daca mananc mai mult de 1 bucata de carne si daca nu mananc cantitate dubla de legume cu acea carne ma constip de nu stiu ce-i cu mine pentru cateva zile, indiferent cate tarate mananc. Si eu mananc tarate zilnic in painica Monti, asta pe langa fibre. Nu inteleg de ce a renuntat toata lumea si s-a apucat de Dukan din moment ce avem atatea rezultate frumoase pe site (sau am avut, ma rog). Eu cu Monti am dat jos in jur de 2 kg pe saptamana (si e mult prea mult, stiu). Din acest motiv am mancat in weekend de faza a doua mereu, ca sa stopez oarecum la 1-1.5 kg pe saptamana slabirea. Acum, dupa ce m-am lasat pentru 2 ani de Monti merge mai greu, merge greu adaptarea la dieta si invatatul cu mancatul corect (fara covrigi si prajituri la fiecare masa, fara KFC si Mc, etc.). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:23 AM |
|