![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A auzit cineva de dieta Dukan/Duncan/Ducant?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi am avut o surpriza placuta de dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cantarul meu s-a gandit sa-mi arate cu un kilogram mai putin ca ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu de ce abia azi si nu stiu de ce asa mult de la o zi la alta, dar sincer nici ca-mi pasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma uitam la cantar si nu-mi venea sa cred ce vad! Am strigat la sotul meu sa vina sa vada si el, ca sa fiu sigura ca nu am vedenii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa soc am inceput sa rad ca nebuna si in continuare am o zi foarte buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doua saptamani si jumatate de stagnare a fost foarte mult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Deci magia exista si apare cand nu te astepti! Daca ieri eram cu moralul la pamant si eram la un pas de a abandona, azi sunt mai optimista ca oricand si aceasta mica victorie mi-a ridicat moralul la cote ametitor de inalte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce face 1 kilogram din om (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, oficial am slabit 12 kilograme in 66 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:35 PM |
|