![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
As vrea sa achizitionez o camera foto digitala insa nu prea stiu ce sa aleg ca firma producatoare si alte specificatii de genul: zoom optic, digital, rezolutie, nr. de pixeli si alte multe care imi sunt cam neclare.
Asa ca pret sa zicem maxim 1200- 1300 ron ..insa ma intereseaza sa imi ziceti si variante ieftine si bune. Precizez ca aparatul vreau sa il iau pentru uzul meu personal. Astept raspunsuri, thx (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 13-November 13 Member No.: 12,206 ![]() |
Buna tuturor! Eu detin un aparat foto DSLR Nikon D3100 14.2 MP. Sunt foarte multumita de el. Depinde si cu ce scop il achizitionezi. Daca vrei sa te perfectionezi in ale fotografiei sau il folosesti doar pentru poze de familie, peisaje etc. Eu imi doresc sa aprofundez fotografia, este un hobby de-al meu, cu acest scop l-am cumparat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:47 PM |
|