![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A auzit cineva de dieta Dukan/Duncan/Ducant?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Inca sunt in croaziera si mai am de dat jos inca 15 kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da, si eu am avut probleme cu caderea parului, dar am inceput sa iau vitamine si mi-am cumparat balsam si tratament pentru aceasta problema iar acum totul este ok. O alta problema frecvent intalnita este constipatia. Trebuie sa ai mare grija si sa fii pregatita pentru ea. Inainte sa incep dieta am citit tot ce era de citit, chiar mi-am cumparat cele doua carti aparute la noi. M-am inscris in grupuri Dukan de pe facebook si am cautat bloguri culinare Dukan. De ce am ales dieta asta si nu Montignac, cu care am cochetat anul trecut? Pentru ca aici nu sunt obligata sa mananc fructe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stiu, este un motiv stupid, dar pentru mine, care nu sunt deloc prietena cu fructele, este un factor decisiv. In plus, cu Dukan nu am avut niciodata probleme cu gasirea de inspiratie pentru meniul zilnic, cum pateam cu Montignac. La Montignac trebuia tot timpul sa monitorizezi alaturarea de alimente si sa verific tabelul cu IG. La Dukan am o lista cu alimente permise si una cu alimente tolerate si cantitatea maxima pe care o pot folosi intr-o zi. Mi se pare mult mai simplu si mai logic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La mine a functionat si vad ca inca nu sunt tentata sa ma intorc la vechile obiceiuri. Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si aleaga dieta numai daca este convinsa ca i se potriveste si ca nu va intampina dificultati pe termen lung. Daca respectiva dieta este bazata pe alimente cu care nu esti prietena, atunci nu o tine! Vei esua sigur! Mai bine cauta una care ti se potriveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd October 2025 - 11:38 AM |
|