![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am vazut ieri filmul '15' al lui Sergiu Nicolaescu.Dragut,dar sa fiu sincera ma asteptam la ceva mai bun. ???
Si am mai vazut filmul 'Shopgirl' cu Steve Martin.M-a dezamagit si el..Ma asteptam sa fie o supercomedie,ma pregatisem sa trag o portie de ras pe cinste si cand colo.. ??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Am vazut saptamana asta The Constant Gardner , la noi tradus "Prietenie absoluta" . Pentru mine a fost unul din filmele care mi-a adus aminte ca mai exista si altceva pe lume in afara de cochilia in care imi duc zilele.
Filmul ridica probleme interesante si desi insista putin cam mult pe cliseul "corporatiile mari si rele care vor sa aiba profit cu orce pret" te pune pe ganduri. Si mai zic ca merita vazut daca nu pentru altceva macar pentru imaginea crunt de realista a Africii pe care o prezinta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:26 AM |
|